Bästa stimulansen?

De flesta som köper en vibrator frågar sig alltid hur man kan få ut den bästa stimulansen, den bästa orgasmen, de bästa och skönaste stunderna med en vibrator. Detta gäller så klart också med en rabbit.

G-punkten eller inte?

Det finns helt enkelt inte ett givet svar, då alla kvinnor är olika och vill ha olika stimulansen. De roterande pärlbanden är fortfarande populära, då de smeker och stimulerar de vaginala väggarna, men dagens storsäljare är oftast rabbitar som förenar en klassisk rabbit med klitorisstimulans och en böjd stav med eller utan tillplattad topp, som skall vara extra skön för stimulering av g-punkten. Mer än 50% av alla rabbitar som finns på marknaden idag eller släpps har en böjd karaktär i staven. Detta beror framförallt på g-punkten men även passar bättre till en ut-och-in-rörelse av vibratorn om kvinnan använder den själv – det är naturligt böjd och ger bättre ergonomiska egenskaper vid stimulering.

Parvibrator – ZINI – Perfect Rabbit Pure

Parvibrator – O-Pal Glory, rosa

Parvibrator – Picobong – Kaya Rabbit Vibe, Purple

Styrka

En annan punkt och diskussionsfråga som kommer upp vid köp är alltid hur stark den är. Även här finns det inga skalor, utan det är de objektiva beskrivningarna i butikerna som styr detta. För vissa är dock inte styrkan det viktigaste, då många kvinnor vill inte ha för starka kaniner, vilken resulterar att det är viktigare att kunna ställa in styrkan i både staven och vibratorn, samt att kunna styra de individuellt.

Vill man dock ha mycket starka vibrationer, finns det även det – ovanligt, men det finns även eldrivna rabbitar. Bodywand är ett märke som har en mycket stark vibrator, för de som önskar rå kraft i sin rabbit. Den heter Bodywand, Plus Power Plug-in Rabbit: