Det var kanske början … till rabbitar!

Eller kanske inte. Men å andra sidan kom denna serie i slutet av 90-talet, närmare 1998 och för första gången på TV diskuterade man sex, relationer och mycket mer. I ett avsnitt var huvudgästen en rosa rabbit – det var nog inte början till att rabbitar blev till, men det var kanske en del av en början till diskussioner. Diskussioner där man helt enkelt hade ett budskap – att det är helt tillåtet att diskutera dildos och vibratorer. Att det är tillåtet för en tjej att äga och använda en vibrator för njutning på egen hand.

Originalet från Sex and The City

Originalet, som användes i serien, var en sött liten sak, helt rosa, med en grå kontroll med spakar som man förde upp och ner.

Uppföljaren till originalet

Denna rabbit som introducerades i serien, Sex and The City, finns fortfarande kvar, lite ändrad färg och en annan fjärrkontroll, men det är fortfarande samma produkt. Idag har tyvärr tekniken kommit förbi denna klassiska rabbit, men vill man fortfarande pröva den så finns den att köpa. Tyvärr använder den C-batterier, vilket är omständligt, inte speciellt praktiskt eller billigt.

Samma rabbit, med med batteridel integrerad.

Man kan uppgradera sig lite och köpa en liknande rabbit, men där skiljer sig bara batteridelen, som blev integrerad i staven och nu istället använder vanliga AA-batterier, lättare att få tag i, i vilken butik som helst.

Idag finns det så klart massor av rabbitar. Oftast av mycket bättre kvalité, men för det mesta med samma egenskaper som dessa ovan:

  • roterande topp – inte så vanligt bland dagens dyrare modeller, där man ersatt detta med vibrator,
  • roterande pärlkulor i mitten – oftast bara på billigare modeller idag,
  • vibrerande rabbit, klitorisstimulator med två öron – finns i olika former och modeller på alla moderna stavar av denna typ.

För att se en bra sammanfattning av avsnittet för Sex and The City, titta på klippet nedan: