Olika modeller av kaninvibratorer

Det finns idag olika modeller, en djungel! Marknaden har kommit långt ifrån Sex and The City modellen, där både utförandet av vibratorn och kontrollen var av den enklaste typen.

Måsten

En rabbit är oftast är vibrator eller en stav som roterar, men ett stort kriterium för att den skall vara en rabbit är just en klitorissimulansvibrator på framsidan!

Rabbit, kaninvibrator

Den klassiska rabbiten borde kanske ha kaninöron eller vara något utformad som om den klassiska rabbiten, men tiden och designen på dessa vibratorer har ändrats under åren för att ge användaren mycket mer att välja på. Idag finns klitorisvibratorer som är generiska, släta, ser ut som andra djur eller har ändelser som bara fantasin sätter gränser på.

Pärlband

Den klassiska rabbiten hade pärlband för vaginal stimulering, dessa roterade, ibland med hela toppen. Dessa finns idag kvar på de billigare, mer klassiska modeller, medan man i dyrare och mer moderna modeller har ersatt detta med vibratorer. Det är effektivare och mindre rörliga delar får man gissa och det finns kanske mindre risk för fel på produkten.

 

Rotation eller vibration i toppen

Många äldre modeller roterade i pärlbanden och hade en topp som även rörde sig lite i någon sorts roterande rörelse runt sig själv. Lite åt sidan, likt ett finger som man snurrar runt med. I dagens många vibratorer, rabbitar, har man ersatt detta med vibrator i toppen. Dessutom utformar man vibratorer istället för g-punkten ibland och formen gör att den roterade rörelsen inte behövs alltid.

Mer tidlösa, neutrala utseenden

Det finns idag också en trend som pekar att fler och fler leksaker går åt neutrala utseenden, dvs. man utformar inte dessa rabbitar i form av penisar, utan man har en design som inte påminner om penisar. Mycket beror på att man också kommit på andra utseende, som gynnar kvinnorna, t.ex. lätt böjda produkter och toppar för lättare åtkomst och stimulering av g-punkten.