Priser på rabbitar, vad kostar det?

Idag finns det verkligen olika prisklasser för rabbitar, kaninvibratorer och varianter av dessa.

upp till 400 kr

I den prisklassen hittar man billigare material, mer klassiska rabbitar med pärlstavar, tillverkade av TPE, TPR-material. Dessa drivs oftast på batterier och är lite av arbetshästar som ”aldrig” slits ut och ”aldrig” går sönder. Oftast mycklet prisvärda produkter om man vill testa en rabbitstav!

400-800 kr

Där ligger många nya rabbitar av nyare märken, eller gamla märken som kommer med olika sorts uppdateringar av sina klassiska och populära produkter. Här man kan redan få produkter av silikon, eller uppladdningsbara eller både och. Det är en bra priskategori för den som redan vet vad man vill ha och vill ha något av lite bättre kvalité i form av material och kanske just en uppladdningsbar rabbit, så man slipper köpa batterier.

800 kr och uppåt

Här ligger kaninvibratorer av en mycket högre klass. Det handlar mest om design och funktioner, samt kanske att man betalar lite mer för märken och att man hoppas och tror att dessa kommer fungera länge och bra. I vissa fall, lägger också ner företaget bakom dessa produkter en del tid på forsning vad kvinnor vill ha, vad som är skönast och kommer med nya funktioner man inte sett i de klassiska rabbitar.